Vízparti élmények

2023.01.22. 07:01

Egyre több fiatal ragad horgászbotot Tótkomlóson

Megtartotta éves zárszámadó közgyűlését a Tótkomlósi Horgász Egyesület. Czirbus Imre elnök hírportálunknak elmondta, jó évet zártak, már az idei feladatok megoldásán dolgoznak, hiszen a nádvágásnak van most a szezonja. De ne szaladjunk ennyire előre!

Cs. I.

Népszerű a pecázás a településen Fotós: BMH

– Vezetésünk ideje alatt komoly létszámnövekedést értünk el, ami szép eredmény. Több mint 340 tagunk van és ami örvendetes, egyre több a gyermek, a fiatal. Igaz, teszünk is érte, hogy felkeltsük a vízparti lehetőségek iránt a figyelmüket. Sikerélményeket kínálunk számukra, így sokkal könnyebb kimozdítani őket a számítógépek világából. S ha már róluk van szó, megemlíteném, hogy 2023-ban is szervezünk részükre gyermek horgászversenyt, horgász gyermeknapot és még a horgásztábor gondolata is felmerült – sorolta az elnök, aki azt is jó iránynak véli, hogy a betervezett egy helyett három horgászvizsgát szerveztek tavaly az érdeklődésre való tekintettel.

Elkészítették az idei évre szóló munkatervüket, amiben a tereprendezés folyamatos feladatként van jelen. Kiemelt cél a Borsziget és környékének a rendezése közösségi munka keretében. Lesznek idén is horgászversenyeik, egy ötlet nyomán tavasszal horgászbörzét is szeretnének tartani. Novemberben megismétlik a tavalyi, sikeres bált, amit hagyományteremtő szándékkal hirdettek meg. Nagyon sok támogató segítette őket, remélik idén is telt házas lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában