Évértékelő

2022.12.21. 15:44

Jubileumi jutalmakat adtak át az orosházi kórházban

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben hagyományosan évente kétszer értékeli az intézményvezető az eltelt időszakot, és ekkor adják át a jubileumi jutalmakat is. Ez történt a napokban is megtartott összdolgozói értekezleten. Dr. Duray Gergő intézményvezető ismertette a jelenleg zajló és várható fejlesztéseket.

beol.hu

Dr. Duray Gergő értékelte az évet

Mint a kórház honlapján olvasható, dr. Duray Gergő intézményvezető végig vette az idei évben történteket, kitért a belső szakmai továbbképzések fontosságára, és hangsúlyozta, kiváló kapcsolatot ápol az intézmény a külsős egészségügyi szervekkel.

Elmondta, zajlik a nővérszálló teljes belső felújítása. A 350 millió forintos beruházás célja a barátságos, családbarát lakókörnyezet létrehozása, a kórházban dolgozó szakdolgozók, gyakorlatot teljesítő orvostanhallgatók életkörülményeinek javítása, ami kiemelten fontos a nyugodt és stabil munkához.

– Hamarosan sok lezárás és betegút módosítás várható a kórház több pontján, hiszen indul a szakrendelő fejlesztése – emelte ki Duray Gergő, aki hozzátette, a 295 millió forintos európai uniós támogatásból eszköz- és infrastruktúra fejlesztés valósul meg, ami 19 szakmát érint.

– A járóbeteg szakellátásban megvalósulhat az új, korszerű eljárások támogatása, a meglévő ellátások szolgáltatási minőségének javítása, ami többek között műszerbeszerzést és eszközfejlesztést is tartalmaz. Megújul a szakrendelő főbejárata, a földszinti vizesblokkok, a nyaktagi összekötő, bővülni fog a gyógyszertár előtere, valamint a volt mozgásszervi rehabilitációs épületet is felújítjuk – ismertette a közeljövőben induló új projekt fő támpontjait.

Az intézményvezető azt is bejelentette, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság beruházásával új Járóbeteg Irányítási Rendszer is készül a kórházban, ami az egyik első lépés az egészségügy digitális rendszereinek fejlesztésére. Ennek jelei már láthatók, hiszen felkerültek a monitorok a szakrendelő folyosóira.
Az elismerésben részesültek listáját megtalálja ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában