Ügyintézés

2022.12.22. 09:53

Csütörtökön megkezdődött az igazgatási szünet Gyulán is

Csütörtökön Gyulán is megkezdődött az igazgatási szünet – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő, a város polgármestere. Mint kiemelte, december 22-től január 6-ig hasonlóan a minisztériumokhoz és a különböző szintű kormányhivatalokhoz – igazgatási szünetet tartanak a Gyulai Polgármesteri Hivatalban és telephelyein, illetve a Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatalában is.

P. G.

A polgármesteri hivatal ügyeletet tartó kollégái a központi telefonszámon (+36 66 526 800) vagy a központi e-mail címen ([email protected]) érhetők el az ügyelet időtartama alatt

Forrás: Facebook

A  polgármester a részletekről kifejtette, december 22-től január 6-ig a polgármesteri hivatal zárva tart, az ügyfélfogadás szünetel. Az igazgatási szünet ideje alatt munkanapokon, 8 és 12 között ügyeleti rendben intézhetők a születési és halotti anyakönyvezési, köztemetéssel kapcsolatos és a létfenntartást veszélyeztető rendkívüli élethelyzetből adódó szociális ügyek. A polgármesteri hivatal ügyeletet tartó kollégái a központi telefonszámon (+36 66 526 800) vagy a központi e-mail címen ([email protected]) érhetők el az ügyelet időtartama alatt.

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatalának osztályai a december 22-től január 6-ig tartó igazgatási szünet alatt az alábbiak szerint működnek. A kormányablak, a hatósági és gyámügyi osztály, illetve a foglalkoztatási osztály zárva tart.

A népegészségügyi osztályon a halottakkal kapcsolatos ügyekben (hamvasztás, sírnyitás, halott külföldre szállítása) lehetséges rendkívüli ügyintézés, elsősorban a temetkezési szolgáltatókon keresztül elektronikus úton, kivételes esetben személyesen december 28-án és január 4-én 8-tól 12-ig Gyulán, a Munkácsy Mihály u. 2. sz. alatt.

Családvédelmi tanácsadás kizárólag a +36 30 625 8627 telefonszámon előzetesen egyeztetett időpontban történik, helyszíne: Dr. Réthy Pál Kórház, Békéscsaba, Gyulai út 18.

Az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi osztály a szakmai irányítók által meghatározott halaszthatatlan közfeladatokat és hatósági ellenőrzéseket végzi el.

A sürgős, személyes ügyintézést igénylő esetekben felkereshető legközelebbi kormányablak: Vasútállomás, Békéscsaba, Andrássy út 58. Nyitvatartás: december 22., 8.00–15.30, december 27–29., január 2–5., 8.00–16.00. A kérelmek elektronikus úton bármikor benyújthatók, amelyeket az igazgatási szünet után, január 9-től dolgoznak fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában