Visszatekintő

2022.12.19. 07:55

Balesetéről mesélt a csabai nő, a régi táblákat pedig elkezdték cserélni a közutasok – ezek voltak a legolvasottabb cikkek az előző héten

Ismét megnéztük a számokat. Mutatjuk a 50. hét legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Örökre beégett a tudatába a 32 éves, békéscsabai, de jelenleg máshol élő Tömösközi Katának november 16-a. Csabára az édesanyját utazott volna meglátogatni, de Szolnokon, a Szent István-hídon egy közlekedési helyzet miatt – amiben vétlen volt – álló autójába, hátulról belecsapódott egy 38 tonna össztömegű kamion.

Egy személy sérült meg, amikor árokba borult egy kamion Békésszentandrás határában, az M44-es autóúton. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki.

Szombaton cserélték le megyénk határán a közutasok a Csongrád-Csanád megye táblát Csongrád-Csanád Vármegyére.

Vasárnap este lovat gázolt el egy gépkocsi a 44-es főút 87-es kilométerszelvényénél, Kardos és Csabacsűd között.

Éjszakába nyúló, zenés műsorral színesített gálaesten választotta meg a közel 30 tagból álló zsűri Magyarország idei királynőjét és kishercegnőjét a La Burrata Mozzarella Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny budapesti döntőjén. Békés megyei siker is született, a szépségkirálynő egyik udvarhölgye Mike Cintia lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában