Jön a szezon
2022.11.28. 09:43
Több mint hárommázsás hízóval kezdtek a csabai kolbászklubosok
A disznótoros idényt egy 322 kilós sertés feldolgozásával indították szombaton a Csabai Kolbászklub tagjai az Uhrin Zoltán Klubházban.
Ny. L.
Zömében kolbászt készítettek a klubtagoknak
Forrás: Csabai Kolbászklub-Egyesület Facebook-oldala
Sipos László volt a főböllér, a feldolgozásban elsősorban Galbicsek Károly, Molnár József, Alberti László, Adamik István és Todola Mihály segédkezett. Sipos László elmondta, zömében kolbászt készítettek a klubtagoknak, valamint a kolbászt a hurkával és cigánkával együtt – utóbbiak elkészítésében az asszonyok jeleskedtek – saját rendezvényeiken használják fel.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre