Tesztüzem

2022.11.18. 12:41

Megtelt az új szarvasi sportközpont

Gyerekek és kadétosok próbáltak ki több helyszínt az új Honvédelmi Sportközpontban.

V. E.

Gyerekekkel és kadétosokkal telt meg a szarvasi Honvédelmi Sportközpont /Fotók: Honvédelmi Sportközpont - Sẓarvas/Facebook/

Gyerekek és kadétosok mosolyával telt meg a szarvasi Honvédelmi Sportközpont – adták hírül pénteken a létesítmény Facebook-oldalán. Részletezték, a sportközpont jelenleg tesztüzemmel működik, de máris sok foglalkozást tartottak benne. Nemrég pedig teltház volt a létesítményben, amikor gyerekek, kadétosok és szülők lepték el az épületet. 

A kisebbek mozgásfejlesztő foglalkozáson vettek részt Sükösd Attila irányítása alatt a földszinti oktatóteremben, míg a szarvasi és gyomaendrődi kadét programos diákok kipróbálták a küzdősport termet, valamint megismerkedtek a lézer lövészet szépségeivel a lőtéren és az emeleti oktatóteremben. 

Kedden és csütörtökön 17 órától 18:30-ig várnak mindenkit, aki szívesen kipróbálná a lézer lövészetet.

Aki tehette, kipróbálta a lézer lövészetet is Bracsok István vezetésével, és a végén egy kisebb versennyel döntötték el, hogy ki tud legjobban célozni. Egy felhívást is közzé tettek, miszerint minden kedden és csütörtökön 17 órától 18:30-ig várnak mindenkit, aki szívesen kipróbálná a lézer lövészetet. Bejelentkezés nem szükséges, és egyelőre fizetni sem kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában