Jótékonysági cél

2022.11.14. 17:57

Az összefogás bálját rendezték az orosházi Székácsban

A támogatói utalásokból, a támogatójegyekből és a tombola bevételéből több mint 1 millió forint gyarapítja az evangélikus iskola alapítványait a hétvégi báli alkalomnak köszönhetően.

Cs. I.

Színvonalas ünnepi műsor színesítette a rendezvényt Fotós: BMH

A Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium szülői szervezete ugyanis a jótékonysági Márton-bálját szombaton tartotta meg az iskola dísztermében. Ez volt a 15. alkalom. A bevétellel a hátrányos helyzetű diákok kirándulásokon, kulturális eseményeken való részvételét segítik.

E jeles kezdeményezés szlogenje: „Segíts, hogy segíthessünk!” Nagyon sok felajánlás érkezett az intézmény alapítványi számláira és sokan vásároltak támogatói jegyeket, cégek, civilek fogtak össze a jó ügyért.

A báli alkalomra egy fotófal is készült, szintén felajánlásként. A dekoráció előtt többen megörökítették a 2022-es vigasság legszebb pillanatait. Az ünnepi műsorban fellépett a Harangos Néptáncegyüttes, majd az iskola tanulói keringőt táncoltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában