Nagycsaládosok

2022.10.11. 13:44

Közel egymillió forint gyűlt össze az újkígyósi jótékonysági bálon

Jótékonysági bált rendeztek az Újkígyósi Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete szervezésében szombaton Újkígyóson. Az eseményen befolyt összeg felülmúlta a szervezők várakozásait, hiszen összesen 970 ezer forint gyűlt össze.

Gy. R.

Több mint 260 vendég gyűlt össze szombaton a Soproni Sörözőben. A rendezvény elején néma főhajtással emlékeztek meg az egy éve elhunyt elnökről, Békési Attiláról. Ahogy az egyesület közösségi oldalán olvasható, a vendégeket Szebellédi Zoltán elnök, Kardosné Gyurkó Katalin NOE-elnök nevében Péterné Novák Krisztina elnökségi tag, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nevében Nagy Sándor kabinetvezető és Botyánszki Pál polgármester köszöntötte. A résztvevők között volt még a békéscsabai, gábortelepi és kétsopronyi nagycsaládos egyesületek; a békési Keresztény Értelmiségiek Szövetsége; az újkígyósi nyugdíjas, tűzoltó egyesületek illetve az ÚFIKE vezetői és tagjai is.

Az eseményen összesen 970 ezer forint gyűlt össze.

Idén is a jótékonyságon volt a hangsúly. Így például az egyesület működési feltételeinek javításán, a további közös programok megalapozásán és a nagyobb közösséget is érintő tevékenyégek anyagi feltételeinek megteremtésén. Az eseményen befolyt összeg felülmúlta a szervezők várakozásait, hiszen összesen 970 ezer forint gyűlt össze.

Idén is a jótékonyságon volt a hangsúly.

Szebellédi Zoltán, az egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy a belépőjegyek és a tombola mellett 2000 Ft értékű támogatói jegyeket is árultak. Emellett az Újkígyósi Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete 68 000 Ft-ot ajánlott fel, valamint dr. Kása Péter, Újkígyós díszpolgára is egy nagyobb összeggel járult hozzá a gyűjtés sikeréhez. A legjelentősebb támogatók között voltak még továbbá Süli János országgyűlési képviselő, Újkígyós díszpolgára; valamint Horváth-Gazsó Adrienn, Csernus Luca, Pelle Rita és Rákóczi Antal: ők egy általuk festett képet ajánlottak fel; az Unicon Zrt. vezetői, a Soproni Söröző vezetői és dolgozói, a Joker zenekar tagjai, Szabó Zsuzsanna, Kovácsné Skoperda Ildikó és az éves működéshez támogatást biztosító Újkígyós Város Önkormányzata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában