Garantált a tanulás

2022.10.21. 15:40

Gyopárosi önbuzdító tréningre várták a foltvarrókat

Remek hangulatban elkezdődött pénteken a Magyar Foltvarró Céh idei tábora, melynek a helyszíne második alkalommal Orosháza, Gyopárosfürdő.

Cs. I.

Elkezdődött a foltvarrók önbuzdító téningje

Fotó: Csete Ilona

 Az elnök, Sulyok Levente megtartotta első képzését is, a kívülálló számára azonnal kiderült, a foltvarrás 70 százalékban matematika. Kezdők és haladók is érkeztek a táborba (negyvenen), hogy újabb ismereteket szerezzenek, egymástól tanuljanak, csiszolják a technikai ismereteiket, amihez kell kreativitás, gazdag fantázia inspiráló közösségben. 

Ahogy az elnökük fogalmazott: ez a tábor egyben önbuzdító tréning is. A három nap alatt garantált a tanulás, a fejlődés. A téma pedig a Csillagom, csillagom nevet kapta. Három, különböző technikájú csillagmintát varrnak terítőnek, vagy táskának a táborozók.

S hogy miért újra Gyopárosfürdőt választották? Mindig keresik a vidéki hangulatot, ami motiválja közösségüket, ahol a tanulás mellett a feltöltődésre, a kikapcsolódásra is van a résztvevőknek lehetőségük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában