Együtt szórakoztak

2022.09.24. 18:10

Megédesítették a százéves ünnepet a rákóczitelepiek

Rákóczitelep 100 éves. Öröm, hogy az a közösség, amelyik önállóan is szervezi a mindennapjait, olyan alkalmat is talál, szervez magának, ahol szórakozva együtt tudnak lenni ennek az orosházi városrésznek a lakói.

Cs. I.

A torta percek alatt elfogyott Rákóczitelepen

Fotó: A szerző felvételei

– Örülök, hogy ezt felkarolta Oravecz Nóra önkormányzati képviselő – ezt a torta megszegése és kiosztása után nyilatkozta Erdős Norbert országgyűlési képviselő, aki a szombat délutánt a rákóczitelepiekkel töltötte. A színpadon a mazsorettek, zumbások léptek fel, s volt gyermekműsor. A lelkes helyi diákok már napokkal korábban kreatív dekorációkat készítettek  a Virág utca díszítéséhez.

 

E jeles és kerek dátum nem csak a közösségé, hanem egy helyi családé is: ott él körükben Koroszló Mária, aki 1923. augusztus 25-én született, betöltve a 99. életévét, őt is köszöntötték.

Az óriás csokoládé ízesítésű torta készítője, Ficsor Zoltán mestercukrász és felesége vidáman mutatták Marika néninek: milyen nagy torta készült erre az emlékezetes alkalomra. Egyébként az első szelet finomság a település legidősebb polgárát illette meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában