Nyereményjáték

2022.04.29. 11:00

Wellnessutalványt nyert sarkadi előfizetőnk

Csaknem 70 ezer forint értékű wellnessutalványt nyert lapunk akcióján – amellyel hűséges előfizetőinket hívtuk játékra – a sarkadi Zanócz István.

L. B.

Zanócz István minden cikkre kíváncsi /A szerző felvétele/

Hűséges sarkadi olvasónk elmondta, feleségének köszönhető a siker, ő gyűjtötte szorgosan a kuponokat. Hozzátette, szeretnek mindent az újságban, minden cikket végigolvasnak, úgy vélik, hogy a lap értékes információkat közöl. 

A nyugalmazott erdész- és vadgazdálkodási technikus elmondta, hogy 1962-ben került ki az erdőre, 1964-től lett kerületvezető erdész Mályvádon. Akkoriban márt járt a lap az erdészethez, hol motorkerékpárral, hol biciklivel vitték ki a friss híreket a cukorgyári postáról. 

Később rendeltek más újságokat is a dolgozóknak, mert úgy látta, hogy az olvasással szélesíthetik a munkatársak általános műveltségét, tájékozottságát. Ő és felesége 1967-től, tehát 55 éve váltak személyes előfizetőkké, miután összeházasodtak. Manapság az unokák mellett a kert, illetve a tudományos munka ad számára elfoglaltságot, tartalmas időtöltést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában