Békéscsaba

2022.04.29. 15:26

A Fidesz-KDNP Alföldi Károlyt jelöli a Lencsésin

Közös jelöltként Alföldi Károlyt támogatja, indítja a Fidesz és a KDNP békéscsabai szervezete a 4. számú egyéni választókerületben a június 26-ai időközi önkormányzati képviselőválasztáson – jelentették be pénteken a Lencsési úti orvosi rendelő előtti téren tartott sajtótájékoztatón. Az időközi voksolást azért írták ki, mert a közelmúltban elhunyt dr. Ferenczi Attila önkormányzati képviselő.

L. B.

Herczeg Tamás, Alföldi Károly, Bálint Kornél és Bálint József a Lencsési úti orvosi rendelő előtt tartott sajtótájékoztatót /Fotók: Lehoczky Péter/

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő elmondta: Alföldi Károly igazi lokálpatrióta, elkötelezett békéscsabai, aki a választókerületben él. Ismeri a helyieket és a problémáikat. Vezető szerepet tölt be civil szervezetben, érzékenységét megmutatva sokszor juttatott el adományokat segítségre szorulóknak. 

Önkormányzati múlttal is rendelkezik, jelenleg is a városi közgyűlés egyik bizottságában tevékenykedik külsős tagként.

A Fidesz-KDNP jelöltje: Alföldi Károly

Bálint József, a KDNP helyi elnöke kiemelte: a KDNP számára fontos, hogy az, akit támogatnak, milyen életet él. Hangsúlyozta: Alföldi Károly keresztény értékek szerint, családban él feleségével és gyermekeivel. Emellett, mivel a választókerületben lakik, ismeri a helyieket, tisztában van a megoldandó feladatokkal.

A sajtótájékoztatón Bálint Kornél, a Fidesz helyi elnöke jelezte: a Fidesz-frakció korábban egyeztetéseken kezdeményezte, hogy nevezzék el a Lencsési úti orvosi rendelő – ahol háziorvosként évtizedeken át dolgozott – előtti teret dr. Ferenczi Attiláról, és ezt a gondolatot csütörtökön a városi közgyűlés is támogatta.

A vállalkozóként ténykedő, 58 éves Alföldi Károly elmondta, 26 éve él a választókerületben. A több mint negyed évszázad alatt sokakat és sok problémát megismert a körzetben, amelyhez rengeteg emlék, élmény köti. Szeretné folytatni azt a munkát, amelyet dr. Ferenczi Attila elkezdett.
Herczeg Tamás országgyűlési képviselő beszélt arról is, hogy rövid kampányra készülnek a június 26-ai időközi választás előtt, amelyet várhatóan nyolcvan-száz önkéntes segít majd. Ahogy a jelölő szervezetek, úgy Alföldi Károly is szeretne minél többekhez eljutni, hogy bizonyítsa elkötelezettségét és rátermettségét, azt, hogy alkalmas önkormányzati képviselőnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában