Békéscsaba

2022.03.11. 11:16

Határtalan szeretetet csomagoltak a diákok

Tartós élelmiszereket és tisztálkodási szereket csomagoltak egybe a diákok pénteken az evangélikus gimnáziumban. A felajánlások annak a határtalan szeretet megmutató akciónak a keretében érkeztek, amelyet Bonnyai Sándor – akit lapunk olvasói pár éve az év emberének választottak – hirdetett meg az orosz-ukrán háború miatt a kárpátaljai magyarokért.

L. B.

Az evangélikus gimnáziumban csomagoltak a diákok

Fotó: Licska Balázs

Elmondta: húsz gyűjtőpont működik Békéscsabán, óvodákban, iskolákban, munkahelyeken, és a korábbi etapban 700 kilogramm tartós élelmiszer és rengeteg tisztálkodási szer jött össze, amelyeket a napokban el is juttattak a nagydobronyi gyermekotthon számára. Azóta is sok felajánlás érkezett, ezeket csomagolták pénteken, és immár szervezik a következő utat Kárpátaljára.

Hozzátette, folyamatosan gyűlnek az adományok, az akció március 31-ig tart, és a nagydobronyi gyermekotthon mellett a környékben élő családoknak is biztosítanának a felajánlásokból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában