Vérszerződés

2022.03.30. 15:37

Belépőkkel segít a Gyulai Várfürdő

Kétezer belépőt ajánlott fel a Gyulai Várfürdő Kft. a Magyar Vöröskereszt Békés megyei szervezete számára, hogy azok segítségével is népszerűsítsék a véradásokat, és erősítsék a véradók megbecsültségét – jelentette be az átadást megelőző szerdai sajtótájékoztatón Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés megyei igazgatója és Kun Miklós, a Gyulai Várfürdőt Kft. ügyvezető igazgatója.

P. G.

A belépőket Kun Miklós adta át Tóth Zoltánnénak /Fotó: Bencsik Ádám/

Fotó: Bencsik Ádám

A két szervezet az esemény keretében újabb három éves támogatási szerződést is aláírt, amely szerint a Gyulai Várfürdő, ahogy eddig, a továbbiakban is segíti a karitatív szervezet munkáját, a véradások szervezését.

Kun Miklós elmondta, a közel 6 millió forint értékű jegyek biztosítását a társadalmi felelősségvállalás jegyében egy fontos gesztusnak, figyelem felhívásnak és egyfajta példamutatásnak is tekintik.

Tóth Zoltánné elmondta, a Gyulai Várfürdő sok éve támogatja a véradások szervezését. – A támogatásuk egyszerre jelent motiváló erőt, és egyszerre segíti elő véradóink regenerálódását – tette hozzá Tóth Zoltánné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában