Születésnap

2022.02.25. 11:02

A százéves Matild nénit köszöntötték Dombegyházán

Agócs Józsefné és családja ünnepelt csütörtökön Dombegyházán, Matild nénit 100. születésnapján köszöntötték. A település idős polgára itt született 1922. február 24-én és máig a szülői házukban él.

Cs. I.

Dr. Varga Lajos polgármester is bekopogott hozzá egy csokor virággal, ajándékcsomaggal, díszoklevéllel, amiknek nagyon örült az ünnepelt. Szeretettel ölelte át a csokrot a néni, aki mindig szeretett kertészkedni és körül vette magát növényekkel. Matild néninek egy leánygyermeke van, Gyüre Mátyásné (Agócs Éva). Két unokája, László és Éva után már hat dédunoka (egy lány és öt fiú) is született. 

Matild néni meghatódva vette át a meglepetésnek szánt fényképet, amin lánya, veje, unokái, dédunokái (négy generáció) látható. Az a kép 2016-ban készült, a falunap ünnepi ülésén, akkor is Dombegyház legidősebb polgáraként köszöntötték őt.

–Agócs Józsefné jó egészségnek örvend szerető  családja körében. Szemüveggel bár, de magabiztosan olvasta az emléklap írott sorait – mesélte találkozásuk után a polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában