Egyeztetés

2022.01.07. 08:42

Újabb fejlesztésekre készülnek Tarhoson

Már az év első munkanapján elkezdődtek a Tarhos fejlesztésével kapcsolatos egyeztetések, tárgyalások – tájékoztatta hírportálunkat Kürti Sándor polgármester.

P. G.

Dajka Sándor műszaki vezető és Kürti Sándor a könyvtárban

Mint elmondta, hétfőn a Békés-Bihar Nonprofit Kft. műszaki osztályának munkatársaival bejárást tartottak a településen az úgynevezett TOP Plusz energetikai pályázattal kapcsolatban. A beruházások érinthetik a polgármesteri hivatalt, az óvodát, az idősek napközi otthonát, a közösségi házat, a könyvtárat. Az említett önkormányzati tulajdonban lévő intézmények megújuló energiát, napelemrendszert, illetve teljes fűtés és világítás-korszerűsítést kapnak sikeres pályázat esetén – számolt be a részletekről Kürti Sándor. Kiemelte, a pályázatot január 14-ig benyújtják, aminek a várható bruttó költsége 45–50 millió forint. – Bízunk a Magyar Kormány pozitív döntésében és dr. Kovács József országgyűlési képviselő támogatásában – hangsúlyozta a településvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában