Pályázat

2022.01.09. 17:00

Harmincmillió forintot kaptak pluszba Dobozon

Jóváhagyta a kormány a doboziak többletigényét és pluszforrást biztosít ahhoz a pályázathoz, mely helyi családok életkörülményeinek javítását célozza – jelentette be nemrégiben Köves Mihály polgármester.

B. O.

– Az áremelkedések miatt többletforrás igény jelentkezett, így a pályázat tartalmát több alkalommal áttekintettük, egyeztettük, módosítottuk és az információk alapján elfogadható mértékű többletigényt terjesztettünk a kormány elé. A kérelmünknek pedig helyt adtak és 31,5 millió forint többletforrást kaptunk. Így lehetővé válik a teljes projekt megvalósítása – részletezte. Mint megtudtuk, a családok 3 új építésű és 4 felújított bérlakásba költözhetnek be a pályázat megvalósítását követően. A célcsoporttagok a felújított szociális szolgáltatóházban tudják majd igénybe venni a különböző szakmai és szociális szolgáltatásokat. A sportpályánál megépülő közösségi tér pedig lehetőséget ad a szegregált és integrált területen élők közös programjainak megvalósítására. A fejlesztés teljes összege – a mostani többletforrással együtt – 231,5 millió forint. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában