Degré utca

2021.12.11. 15:34

Sült kolbásszal vendégelték meg a csabai gyermekotthon lakóit

A Csabai Kolbászklub minden év vége felé valamilyen saját készítésű étellel kedveskedik a körülöttük élőknek, akik munkájukkal sokat tesznek a város lakosságáért, erőn felül teljesítenek, rászorulók vagy speciális helyzetben vannak.

NY. L.

A gyermekotthon lakói is kivették a részüket a finom falatok elkészítésében /Fotók: Bencsik Ádám/

Két éve szociális alapon osztottak babgulyást a Korzó téren, tavaly a csabai kórház dolgozóit lepték meg 300 adag székelykáposztával. Szombaton pedig a Degré utcai gyermekotthon lakóinak, dolgozóinak sütöttek kolbászt az intézmény udvarán.

Az ott élő gyermekek, fiatal felnőttek egy része is követhette az étel elkészítését, majd mindenki jóízűen elfogyaszthatta a finomságot. Korim Valéria, a Csabai Kolbászklub ügyvezető elnöke elmondta, kapcsolatuk nem újkeletű, hiszen az intézmény lakói közül már többen töltöttek kolbászt klubházukban szakembereik segítségével. Soós Emőke csabai előadóművész gondoskodott a jó hangulatról műsorával, és közös éneklés is szerepelt az adventi, karácsonyváró programban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában