Pipitér

2021.12.16. 17:00

Európa-szerte követhető az orosházi sajtműhely

Immáron az Európai Unióban működő, vidékfejlesztési hálózatokat összefogó ENRD honlapján is szerepel az orosházi Pipitér Sajtműhely.

Ny. L.

Brlázs Róbert, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) Békés megyei területi felelőse elmondta, az ENRD célja, hogy a különböző országok mintaprojekteken keresztül megismerhessék egymást, máshol is merítsenek a jó példából. Idén Magyarországról három vállalkozás került fel a honlapra, ezek egyike az orosházi. – A lényeg az, hogy ha valami jó ötlet felmerült Svédországban, azt Portugáliában is láthassák, vagy ha Portugáliában születik egy követésre méltó példa, azt Litvániában is alkalmazhassák – ecsetelte Brlázs Róbert. – Az országban összegyűjtjük azokat a projekteket, melyek uniós támogatással valósultak meg és méltók a követésre. Mint területi felelős javasoltam a Pipitér Sajtműhelyt. Az elkészített adatlap alapján tették fel az ENRD honlapjára az európai mintagazdaságok közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában