Szavazás/Békés megye

2021.12.29. 06:26

Döntse el Ön, ki legyen az év embere!

A Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu ismét keresi az év emberét. 2021-ben ötven alkalommal mutattunk be térségünkben élő, munkálkodó, alkotó embereket, akik teljesítményükkel, életművükkel gyarapították megyénket. Ők voltak a hét emberei, közülük szeretnénk megválasztani az év emberét.

Szavazni kétféleképpen lehet. Voksolhatnak a Beol.hu hírportálon, ahol Facebook felhasználóként bejelentkezve tud szavazni. A felhasználó egy képre csak egyszer szavazhat. A jelöltekről készült képekre érvényes szavazatot leadni a Játék időtartama alatt a napilapban megjelent szavazószelvény kitöltésével és beküldésével is lehet. Egy borítékban több szelvényt is küldhetnek, de csak a lapból kivágott, eredeti példányt fogadunk el. 

A lapból kivágott szelvény beküldési határideje: 2022. január 20.

Cím: 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3.

A borítékra vagy a levelezőlapra írja rá: Az év embere.

A szavazók között ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

A két szavazást a helyezési számokkal egyesítjük, azaz az újságkivágások végeredményének helyezési számához hozzáadjuk az internetes szavazás eredményének helyezési számát, s akihez a legkisebb érték tartozik, ő lesz az év embere Békés megyében. Egyenlőség esetén a lapból kivágott szelvények helyezési száma dönt.

Szavazni a Beolon 2021. december 29-2022. január 20. között tud, míg a Békés Megyei Hírlapban az alábbi napokon jelennek meg a szavazószelvények: 2021. december 29., 2022. január 5 . és 2022. január 12.

FIGYELEM!! A szavazás gomb megnyomása után a „Nem vagyok robot” négyzetet is be kell jelölni – ha ez nem látszik a képernyőn, kérjük görgessen feljebb.

Az online szavazáshoz KATTINTSON IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában