testületi döntés

2021.12.02. 10:20

Decembertől változott az étkeztetés Orosházán

Decembertől más formában történik a nevelési, oktatási intézmények étkeztetése Orosházán. A feladatot a a Prizma Junior Közétkeztetési Zrt. végzi.

beol.hu

20210909 Kaposvár Ebéd a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskolában. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap

Forrás: Lang Róbert/MW

Fotó: Lang Róbert

,,A képviselő-testület döntött arról, hogy a Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény feladatellátását kiszervezi, a szükséges jogi eljárásokat követően a feladatot december elsejétől a Prizma Junior Közétkeztetési Zrt. nyerte el” – tájékoztatta szerkesztőségünket a polgármesteri hivatal.

Mint közleményükben írták, továbbra is magas színvonalon biztosított a szolgáltatást igénylők étkeztetése, a zrt. a dolgozói gárdára számít most is és a jövőben is, valamennyi munkatársnak felajánlották a továbbfoglalkoztatás lehetőségét, így továbbra is azok főznek az Eötvös téri konyhán, akik eddig.

„A változás mindössze annyi, hogy a feladatot szerdától a fent nevezett zrt. végzi. A társaság garantálja a megszokott, színvonalas és elvárható minőséget és mennyiséget, az árak változatlanok, a díjfizetés módját tekintve pedig mindössze a számlaszám változott, ez pedig az alábbi: 11733041-15346315-80150000” – olvasható a városháza tájékoztatásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában