Békéscsaba

2021.12.22. 17:57

Az anyaotthon lakóinak és nagycsaládosoknak adományozott a Linamar

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szervezett ételosztást a Linamar Hungary Zrt. A vírushelyzetre tekintettel úgy döntöttek, hogy „házhoz viszik” az adományokat. Bangó Csaba, a társaság PPM divíziójának gyárigazgatója elmondta, a megye egyik legnagyobb foglalkoztatójaként fontosnak tartják a segítségnyújtást, különösen adventkor.

N. Sz.

– Immár öt-hat esztendeje hagyomány, hogy a Kornélia Étteremmel karöltve kedveskedünk a rászorulóknak. Az akciónkhoz ebben az évben a Szőke és Társa élelmiszer-nagykereskedés is csatlakozott – emelte ki Bangó Csaba, hozzátéve, szerdán délután együtt keresték fel a Békéscsabai Családok Átmeneti otthonát. Meleg étellel, tartós élelmiszerekkel és friss gyümölccsel kedveskedtek az anyaotthon lakóinak.

– Rászorultságuk megkérdőjelezhetetlen, az ünnep számukra a magánéleti problémáik és az otthonuk hiánya miatt is nehéz – mondta el a gyárigazgató.

Bangó Csaba gyárigazgató, Szőke Kiss János ügyvezető, Nagy Tibor tulajdonos és Fodor Mihály séf az átadáson /Fotók: Bencsik Ádám/

Az adományozók ezután a Jaminai Közösségi Házhoz is vittek csomagokat, ahol a Békéscsabai Nagycsaládosok Egyesülete tartott évzáró rendezvényt. A szervezet több mint ötven családot tömörít, így záróakkordként 250 embernek adták át ugyanazt az élményt, ajándékcsomagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában