Koronavírus Békésben

2021.11.23. 12:23

Zajlik az oltási akcióhét Csabán, többen már a harmadik vakcinát vették fel

Kedden is folytatódott az oltási program a megyeszékhelyen.

beol.hu

Bkscsaba, 2021. november 23. Somogyi Nra asszisztens beolt egy nt a Moderna amerikai biotechnolgiai cg koronavrus elleni vakcinja harmadik, emlkeztet adagjval a bkscsabai Rthy Pl krhzban 2021. november 23-n. A november 22-tl 28-ig tart oltsi akcihten regisztrci s elzetes idpontfoglals nlkl vrjk az oltakozni szndkozkat naponta 7 s 19 ra kztt az orszg 101 krhzban s szakrendelkben is. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Az MTI tudósítása szerint a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórházába érkezők a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina és a Moderna amerikai biotechnológiai cég koronavírus elleni vakcina harmadik, emlékeztető adagjait vették fel.

A november 22-től 28-ig tartó oltási akcióhéten regisztráció és előzetes időpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/sorban-alltak-a-vakcinaert-bekes-megye-korhazaiban-4528532/

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/oltasi-akciohet-forro-teaval-kedveskednek-a-sorban-alloknak-oroshazan-4530575/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában