testületi ülés

2021.11.25. 13:00

Továbbra sem emelik a piaci díjtételeket Békésen

Jövőre sem emelkednek a piaci díjtételek Békésen, így azok harmadik éve maradnak változatlanok a városban – számolt be a képviselő-testület csütörtöki ülésén hozott döntésről a tanácskozást követő sajtótájékoztatón Kálmán Tibor.

P. G.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Békés polgármestere hangsúlyozta, a piac a város szívének számít, szinte mindenki megfordul az agórán.

– Mi pedig szeretnénk az árusokat olyan helyzetbe hozni, hogy szívesen kínálják termékeiket ott – fogalmazott a településvezető.

A polgármester elmondta, a város mindennapi életét alapjaiban határozza meg a településen zajló ügyeleti munka. Kálmán Tibor éppen ezért is nevezte kiemelten fontosnak, hogy a szolgáltatást jelenleg is biztosító Alföld Ambulance Kft.-vel jövőre tovább folytathatják a közös munkát.

– A szakemberek évek óta magas színvonalú munkát végeznek, partnerként lehet rájuk számítani

– húzta alá a polgármester.

Ennek kapcsán kitért arra, hogy a kft. munkatársai mindenkinek segítenek, akik hozzájuk fordulnak, még más településről érkezőknek is, akik éppen a kiváló szolgáltatás miatt keresik őket. Mint elmondta, olyan szerződést kötöttek a céggel, amelyben ugyanazokat a szolgáltatás díjakat határozták meg, amelyek jelenleg is hatályban vannak.

– A régió egyik legkedvezőbb díjával dolgoznak, amiért cserébe az egyik legjobb szolgáltatást nyújtják – fogalmazott. A testület elfogadta az ügyeleti munkáról szóló beszámolót, és döntött arról, hogy az önkormányzat újabb szerződést kössön az Alföld Ambulance-szal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában