jótékonyság

2021.11.20. 14:48

Beteg gyerekeknek gyűjtenek a csabai patrióták

A Patrióta Békéscsaba Egyesület idén is megtartja karácsony közeledtével az Ajándékozz örömet a Békés megyei gyermekeknek névre keresztelt jótékonysági eseményét.

V. N.

– Tavaly annyi mikuláscsomagot, csokoládét és meglepetést sikerült összegyűjtenünk, hogy nemcsak a békéscsabai kórház gyermekosztályára, hanem a gyulaira is tudtunk vinni belőle – ismertette Bodóczi István, az egyesület elnöke. Idén november 6. és december 6. között a város három pontján találkozhatunk az egyesület közel kétméteres adománygyűjtő mikulásaival.

A csapat szeretné túlszárnyalni a tavalyi teljesítményt /Fotó: BMH/

– Arra kérjük a jó szándékú együttműködőket, apróbb ajándékokat, csokoládékat vagy akár mikuláscsomagokat helyezzenek el adománygyűjtő pontjainknál. A felajánlásokat személyesen fogjuk átadni a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórház gyermekosztályán azon gyermekeknek, akik nem tölthetik a szeretteikkel az ünnepeket – mondta hírportálunknak az egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában