Érték és Minőség Nagydíj

2021.10.03. 14:15

Rangos elismerést kapott a csabai Dolcetta

Budapesten, az Országház felsőházi termében adták át a minap ünnepélyes keretek között az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet a békéscsabai Dolcetta Kft.-nek. A díjat Mokrán Tamás ügyvezető-tulajdonos és Sztankó László ügyvezető vette át Farkas Sándortól, az Agrárminisztérium miniszterhelyettesétől.

Ny. L.

Fotó: Ignaczy Adrienn

A rendezvényen elhangzott, a Dolcetta 25 éve alakult, száz százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely édesipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A kisvállalkozás mára az ország egyik legismertebb és legnagyobb cége lett az iparágban. Ezt bizonyítja, hogy közel 200 munkavállalónak biztosítanak folyamatos megélhetést.

Sztankó László ügyvezető (balról), Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese és Mokrán Tamás ügyvezető-tulajdonos (Forrás: Facebook)

Mokrán Tamás elmondta, termékeik palettája széles a linzerektől a szeletes csokoládékig vagy akár a mézes puszedliig. Saját márkás termékeik közül a szaloncukor gyártása kiemelkedő jelentőséggel bír. A gyártott mennyiséget tekintve piacvezetők.

Opauszki Zoltán, a békéscsabai közgyűlés képviselője közösségi oldalán gratulált a Dolcetta tulajdonosainak és valamennyi munkatársának a kitüntető címhez. Örömét fejezte ki, hogy ismét komoly elismerésben részesült egy Jaminában tevékenységet folytató vállalkozás, mely sok csabai családnak nyújt munkalehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában