hatékonyság

2021.10.16. 12:33

Lombszívók segítik Békéscsaba közterületeinek rendben tartását

Két, a közelmúltban vásárolt, nagy teljesítményű lombszívó segíti a városszépítési munkát Békéscsabán.

N. T.

– A Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. vásárolt két új, nagy teljesítményű lombszívót, hiszen ilyenkor ősszel rendkívül nagy feladat a város közterületeinek rendben tartása, mert Békéscsaba rengeteg zöldfelülettel és körülbelül hatvanháromezer közterületi fával rendelkezik, melyek ilyenkor kezdik hullajtani leveleiket – írja közösségi oldalán Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

/Fotók: Szarvas Péter/Facebook/

Az új gépek nemcsak megkönnyítik, de nagyban meg is gyorsítják a munkavégzést. Korábban kézi erővel kellett összeseperni a leveleket kupacokba és feltenni a kocsira.

– A lehullott levelek hatékonyabb és gyorsabb begyűjtéséről ligetben személyesen is meggyőződhettem, amikor Balla Ferenc ügyvezető úr munkatársaival személyesen is bemutatta a gépek működését és úgy döntöttünk, beszerzünk még egy lombszívót, ami csendesebb és alkalmasabb a belvárosi használatra – részletezte a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában