békéscsaba

2021.10.22. 21:05

Deutsch Tamás: ma is harcolni kell a magyar függetlenségért

1956. október 23-a világos üzenetet képvisel ma is: harcolni kell a magyar függetlenségért, szuverenitásért, az ország és a nép szabadságáért, és nincs az a túlerővel bíró rivális, amellyel szemben ne lehetne kiállni – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője a pénteken Békéscsabán, Herczeg Tamás országgyűlési képviselővel és Bálint Kornél helyi Fidesz-elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón.

L. B.

20211022 Békéscsaba Fidesz sajtótájékoztató a képen Deutsch Tamás képviselő fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Deutsch Tamás hozzátette: 15 éve volt a gyurcsányi rendőrterror, 2006-ban Magyarországon példátlan, soha el nem felejthető és felejtendő szégyen történt Budapest utcáin.

A kormányzati pozícióban lévők a békés, eltérő politikai véleményt megfogalmazó emberekkel szemben durva eszközöket vetettek be.

Hangsúlyozta:

ez egy intő példa arra, hogy akik képesek voltak a helyzetükkel visszaélni, soha ne kerülhessenek még egyszer ilyen pozícióba, ne kapaszkodhassanak vissza a hatalomba.

Elmondta: csaknem kétszer annyian írták alá a Fidesz és a KDNP által indított, immár Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! nevet viselő petíciót, mint amennyien részt vettek az előválasztásnak csúfolt Gyurcsány-show-n.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője /Fotók: Bencsik Ádám/

Kiemelte:

az, aki baloldali pártok jelöltjeként lett polgármester, az, aki a baloldali pártok miniszterelnök-jelöltjévé vált, az baloldali politikus, és a baloldali álláspontot képviseli, azaz elősegítené a bevándorlást, adót emelne.

Deutsch Tamás, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Bálint Kornél helyi Fidesz-elnök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában