felülvizsgálat

2021.10.13. 15:49

Útépítés: igyekeznek a legtöbb fát megmenteni Csabán

Békéscsabán javában zajlik a sokmilliárdos útépítési program. Szarvas Péter polgármester közölte: az a cél, hogy a legtöbb fát megmentsék az útépítésekkel érintett területeken.

beol.hu

„A Fürj utcában jártam, ahol hamarosan kezdődnek az útépítési munkálatok. A kormány támogatásából zajló beruházáshoz kapcsolódóan túl sok, 422 fa kivágására érkezett kérelem. Ezért a Fürj utcában személyesen is egyeztettem a kivitelező cég képviselőjével a lehetőségekről, hogyan tudnánk a legtöbb fát megmenteni az útépítéssel érintett területeken” – írta " target="_blank">Facebook-oldalán Szarvas Péter.

Fotók: Szarvas Péter/Facebook

„A helyszíni bejárást követően írásban kértem a Városfejlesztési Kft. vezetőjét, hogy vizsgálják felül a korábban beadott fakivágási kérelmet és adjon be új fakivágási kérelmet úgy, hogy az út melletti fák közül, ha lehetséges a legtöbb nemes fa maradjon meg” – közölte a polgármester.

Kapcsolódó cikkünk:

[embed]https://www.beol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/ut-es-jarda-is-epul-a-tizmilliard-forintos-beruhazasbol-bekescsaban-4107956/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában