kiállítás

2021.10.07. 15:42

A babavárás csodáit mutatták be Békéscsabán

A legnagyobb csoda, mikor egy pici élet útjára indul. Ennek bemutatására vállalkozott az Egyensúly AE Egyesület és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amikor összeállították a megyeszékhelyen, a Csabagyöngye Kulturális Központban a Születés kiállítást.

V. N.

20211007 Békéscsaba Születés heti kiállítás a csaba gyöngyébe Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

A szerdán és csütörtökön látható tárlat lehetőséget kínált arra, hogy az érdeklődők megismerjék a magzat fejlődését, a világrajövetel pillanatát, valamint az azt követő pár hónapot.

A szervezők elsődleges célja pedig nem más volt, mint hogy a születést érthető módon, interaktív eszközök segítségével közvetítsék a látogatók számára.

Interaktív eszközök segítették a bemutatókat /Fotók: Imre György/

A garabonciás napok egyik programjaként rendezett kiállítás több más meglepetést is tartogatott a téma iránt érdeklődő fiataloknak.

A bátrabbak például a szülési fájásokat imitáló, izomstimuláló fizioterápiás eszköz segítségével kipróbálhatták, milyen fájdalmat kell átélniük a leendő édesanyáknak ahhoz, hogy végül a gyermeküket a kezükben tartsák.

De akár egy terhes pocakot is magukra csatolhattak, hogy megtapasztalják, mekkora áldott terhet kell cipelniük a kismamáknak.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/sarkanyhajo-evezessel-keszultek-a-hajrara-a-csabai-diakok-4394792/

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/makkot-gyujtottek-a-diakpolgarmester-jeloltek-4390940/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában