korszerűsítés

2021.09.25. 09:00

Teljesen megújul a sportcsarnok Békésen

Tovább folytatódhat és teljessé válhat a sportcsarnok korszerűsítése Békésen – tudatta Polgár Zoltán fejlesztésekért felelős alpolgármester.

P. G.

– A Magyar Kézilabda Szövetség sportcsarnok-felújítási programján közel 60 millió forintot nyertünk a Nagy Richard ügyvezető által irányított Békési Férfi Kézilabda Clubbal közösen, így megvalósulhat az épület kazáncserét is magábam foglaló fűtés-korszerűsítése és a belső nyílászárók teljes cseréje. Utóbbiak az elmúlt évtizedekben nagyon elhasználódtak – fogalmazott. Közel két éve mintegy 80 millió forintból cserélték a létesítmény külső nyílászáróit és elektromos vezetékrendszerét, megújult a világítás, és kiépítették a hangrendszert.

Azt megelőzően is számos beruházás valósult meg a sportcsarnokban. – Ha ­minden a tervek szerint alakul, jövő júniusra egy teljesen felújított és egy most zajló beruházással vadonatúj sportcsarnok áll majd a békésiek rendelkezésére – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában