tájékoztatás

2021.09.21. 17:00

November elején lomtalanítanak Újkígyóson

Az újkígyósi önkormányzat a város honlapján számolt be arról, hogy a a Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. vállalta, hogy november 6-án, szombaton, a város területén elvégzi az őszi lomtalanítást.

N. T.

Arra kérik a lakosságot, hogy az elszállításra váró lomokat november 5-én (péntek) helyezzék ki a házak elé, a szolgáltató november 6-án (szombat) a reggeli órákban kezdi az elszállítást.

– A szolgáltató minden érintett utcában csak egyszer gyűjti össze a lomokat, visszamenőleg a később kirakott lomok esetében reklamációt nem áll módunkban elfogadni – hangsúlyozták.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a kihelyezett lomok közé tilos ipari és kereskedelmi tevékenységből származó hulladékokat, építési törmeléket, akkumulátort, elhasznált elektromos háztartási eszközöket, gumiabroncsot, veszélyes hulladéknak minősülő anyagokat (pl.: festékes, hígítós doboz, motorolaj és dobozai, izzók, fénycsövek, elemek stb.), mert ezeket a szolgáltató nem szállítja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában