beszámoló

2021.09.17. 07:00

Nem tétlenkedtek az endrődi polgárőrök

Nyár végi teendőiről tartott beszámolót a napokban Pelyva István, a gyomaendrődi Körös Polgárőr Egyesület szolgálatvezetője.

V. E.

Megtudtuk, augusztus 19-én Békésen, a Madzagfalvi Napok egyik koncertjén segédkeztek több megyei polgárőrséggel együtt, hiszen több ezer ember volt a helyszínen. A rendezvényen minden rendben zajlott.

Majd 20-án és 21-én, Gyomaendrődön láttak el általános jelző-figyelő szolgálatot, illetve egy kerékpár-felajánlást is lebonyolítottak, amit egy szerény körülmények közt élő helyi lakoshoz juttattak el. Szintén augusztusban, 22-én, vasárnap egy jótékonysági futást szerveztek Mravik Ilonával, a település BSI-futónagykövetével, amiben szerepet vállalt egyesületük minden tagja.

A program sikerrel zárult, 1,5 millió forintot gyűjtöttek egy balesetben sérült család tagjainak. Egy nappal később pedig Tótka Sándort, Gyomaendrőd első olimpiai bajnokát köszöntötte a város, ahol ugyancsak jelen voltak. A fentiek mellett zebraszolgálatot is elláttak a biztonságos átkelés céljából. Elárulta, az öt nap alatt húsz polgárőr tevékenykedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában