családi nap

2021.09.19. 14:14

Lekvárversennyel búcsúztatták a nyarat a békéssámsoniak

Elbúcsúztatták a nyarat a sámsoniak, első családi délutánjukon. A jelenlévőket Annus István polgármester köszöntötte és a képviselő-testület döntése értelmében életkezdési támogatást adott át 21 újszülött családjának emléklap kíséretében.

Cs. I.

Megköszönte a családoknak, a szülőknek, hogy a faluban, ebben a kis közösségben képzelik el a jelenüket, a jövőjüket. Szerencsére sokszor lengeti a szél a babazászlókat az önkormányzat épületén.

A szórakoztató programok mellett szombaton hirdették ki a házi készítésű lekvárok versenyének az eredményét. A független, négy tagú zsűri döntött: a 29 üveg lekvár közül kiválasztotta a 3 legjobbat. A lekvárokat felhasználták a gofrisütésen.

A lekvárok versenyében volt szilva, sárgabarack, füge-őszibarack, bodzabogyó, hagymalekvár, körte, vörös szilva, áfonya, füge, füge-szeder, vegyes, őszibarack, málna-meggy, paprika, málna, banán, szeder, ringló, csoki-vaj, kávé-csoki. Micsoda ízkavalkád!

A verseny eredménye:

1. Tóth Franciska (áfonya)

2. Igaz Istvánné (füge)

3. Fári Etelka (sárgabarack)

Különdíj:

Majláti Tamás ( kávé-csoki).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában