Békés megye

2021.09.02. 16:19

Az iskolai tűzvédelmet tesztelik a szakemberek

Immár a tizenötödik online tűzvédelmi tesztjét készítette el a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A kérdések ezúttal az iskolai tanév kezdéséhez kapcsolódnak, elsősorban a diákok és a szülők számára szolgálnak fontos tanulságokkal.

beol.hu

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság szeptemberi tudáspróbája egyebek mellett az oktatási intézményekben keletkező tüzek megelőzésével, valamint a tűz esetén ajánlott helyes magatartással kapcsolatosak. Válaszokat ad sok más mellett a nevelési tevékenységet folytató intézményekben kötelező szabályokat érintő kérdésekre, kitér például a tűz esetén követendő viselkedési módokra, a menekülési útvonalakkal kapcsolatos tudnivalókra, valamint a rendszeres időközönként megtartandó tűzriadók lebonyolítására – olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A tűzvédelmi tesztet ITT lehet kitölteni.

A kitöltött tesztek nagyban segíthetik a katasztrófavédelem munkáját, hiszen a visszajelzések alapján megtudhatják, hogy a jövőben milyen tűzmegelőzési témákban szükséges pontosítani, bővíteni az ismereteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában