Előválasztás

2021.08.24. 17:52

Visszalépett a gyulai ellenzéki, mert baloldalról gyalázták

Visszalép előválasztási képviselőjelöltségétől Pomuczné Nagy Ildikó gyulai politikus, a Pálinkás József-féle Új Világ Néppárt jelöltje. Mint írta, durva hónapokat élt át: az „ellenzéki összefogás” támogatóit megfélemlítette, őt hazugságokkal gyalázták.

beol.hu

– Nagyon, de nagyon előválasztás-párti voltam. Itthon, a körzetben eredetileg több párt támogatását élveztem – írta közösségi oldalán Pomuczné.

– Azt mondták élből, hogy nekem gyakorlatilag mérhetetlen az elutasítottságom, és el tudnám vinni 2022-ben a körzetet. Megkérdezték szavazóikat, szervezeteiket, és ők is megerősítették az irántam érzett bizalmat. Aztán elkezdődött a támogatóim levadászása, nagyon durva hónapokat éltem meg – tette hozzá.

Mint fogalmazott, minden szervezetet központilag leszedtek mögüle, támogatóit megfélemlítették, személyesen sértegették, őt emberi mivoltában hazugságokkal gyalázták. Ez volt az „ellenzéki összefogás”.

/Fotó: Dr. Pomuczné Nagy Ildikó/Facebook/

– Mint a képeimen is látható, köztiszteletnek örvendő, szép családom van. Rájuk való tekintettel nem engedhetem a további gyalázkodást. Minden dokumentumom, a befogadó pártom megvolt, de nem adtam be, így nem indulok az előválasztáson. Mert nem lehet egyidőben kampányolni is, és az úgynevezett ellenzék részéről az ellenem hónapok óta tartó, lejáratásomat célzó hazugsághadjárattal szemben is fellépni. Erre egy hónap nem elég – írta bejegyzésében.

Hírportálunk is elérte Pomucznét, aki csak annyit fűzött hozzá a fentiekhez, „senkit nem akartam nevesíteni, Gyulán úgyis tudják, hogy kikről van szó.”

Egyébként még június közepén a Gyulai Hírlap írt arról, hogy a helyi momentusok nekimentek Pomucznénak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában