ideiglenes körforgalom

2021.08.05. 10:35

Hétfőtől ideiglenes lezárás vár a sofőrökre az M44-es gyorsforgalmin

Hétfőtől ideiglenes lezárják az M44-es gyorsforgalmi utat Tiszakürt és Kunszenmárton között – tájékoztatta hírportálunkat a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

P. G.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az M44 gyorsforgalmi út az elmúlt években megépült Tiszakürt és Békéscsaba között, oly módon, hogy a szakasz elején Tiszakürt térségében egy ideiglenes körforgalmat létesítettek, azért, hogy a 44 sz. főút ezen keresztül legyen elérhető.

Ahhoz, hogy a Lakitelek- Tiszakürt között épülő – új Tisza-hidat is magában foglaló – új szakaszt össze lehessen kötni a meglévő úttal, az ideiglenes körforgalmat el kell bontani, valamint a régi és az új pályát össze kell építeni.

A NIF Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy hétfőtől várhatóan szeptember 24-ig az M44 gyorsforgalmi út Tiszakürti ideiglenes körforgalom és a Kunszentmártoni csomópont közötti szakaszát lezárják a forgalom elől és a forgalmat a 44 sz. főútra terelik. A tervek szerint az idei év szeptember végén már az új szakaszon megépült tiszakürti külön szintű csomópontig tartó új 3,2 kilométeres szakasszal együtt adják vissza az útszakaszt a forgalomnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában