Békés megye

2021.08.16. 08:43

Csatlakozhat az állami integrációhoz az Alföldvíz

Az Alföldvíz Zrt. augusztus 10-én tartott közgyűlésén a viziközmű-szolgáltató tulajdonosai felhatalmazták az Alföldvíz vezérigazgatóját, hogy aláírja azt az együttműködési megállapodást a Nemzeti Vízművek Zrt.-vel, amely megalapozhatja az állami szolgáltató által kidolgozott integrációs programhoz való csatlakozást – erősítette meg közleményében a társaság. Mint megtudtuk, az együttműködési megállapodás kidolgozását előkészítő bizottság létrehozására a döntések megszülettek.

P. G.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Közleményében a cég hangsúlyozta, az Alföldvíz Zrt. szolgáltatási területén a viziközmű-szolgáltatást a jövőben is az Alföldvíz látja el, így a cég munkavállalóira a tulajdonosi struktúra átrendeződése nincs kihatással. „Az Alföldvíz Zrt. mint felelős viziközmű-szolgáltató az ivóvízszolgáltatást és a szennyvízelvezetést és tisztítás továbbra is a legmagasabb szakmai színvonalon, zavartalanul folytatja.” – emelték ki a hírportálunkhoz eljuttatott tájékoztatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában