elismerések

2021.08.25. 18:14

Állami kitüntetést vehetett át a Kodolányi rektora

A köztársasági elnök megbízásából dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét adta át a Kodolányi János Egyetem rektorának, dr. Szabó Péternek, valamint Magyar Ezüst Érdemkeresztet Dr. Matuszné Virágh Ildikó kommunikációs vezetőnek.

Cs. I.

Dr. Szabó Péter az egyetem egyik alapítója, rektora, öt évtized tudományos és felsőoktatási szervező tevékenysége, különösen az intézményi szintű, egységes koncepciójú magyar felsőoktatás-pedagógiai modell kidolgozása érdekében végzett munkája elismeréseként részesült az állami kitüntetésben.

Dr. Szabó Péter /Fotók: kodolanyi.hu/

Dr. Matuszné Virágh Ildikó, a Vörösmarty Rádió alapítója és korábbi főszerkesztője pedig közel három évtizedes pályája során a korszerű magyar újságíróképzés megalapozásában betöltött szerepe, valamint főszerkesztői munkája elismeréseként vehette át a Magyar Ezüst Érdemkeresztet.

Dr. Matuszné Virágh Ildikó

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/magyar-erdemrend-lovagkeresztje-kituntetesben-reszesult-ando-gyorgy-4263563/

https://www.beol.hu/sport/helyi-sport/allami-kituntetest-vehet-at-a-brse-elnoke-4263488/

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/magyar-erdemrend-lovagkeresztje-kituntetessel-ismertek-el-kovacs-agnest-4251662/

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/allami-kituntetessel-ismertek-el-kondor-peter-puspokot-4248623/

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/magyar-arany-erdemkereszt-kituntetesben-reszesult-dobokoi-gyorgy-4249949/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában