Molnár Laura

2021.07.18. 11:00

Tehetség-díjat kapott a pusztaföldvári diák

Molnár Laura az Országos Tudásbajnokság tanulmányi versenyen kezdő és haladó szinten az Elismerő Oklevél arany fokozatát nyerte el – ezzel a teljesítményével pedig kiérdemelte a Tehetség-díjat.

beol.hu

Forrás: Herczeg Tamás/Facebook

Választókerületem települései mellett gyermekkorom falujában, korábbi lakóhelyemen, Pusztaföldváron is átadtam a Tehetség-díjat a nevelőtestület által javasolt tanulónak – olvasható " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Herczeg Tamás országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

Az elismerést idén Molnár Laura kapta, akiről már 5. osztályos korában kiderült, hogy kitűnő nyelvi érzékkel rendelkezik, könnyedén és gyorsan sajátítja el az angol nyelvi szófordulatokat, játékos elemeket, dalokat.

Az Országos Tudásbajnokság tanulmányi versenyen kezdő és haladó szinten az Elismerő Oklevél arany fokozatát nyerte el. Az osztályközösségben a kreatív feladatokat szívesen végezte, többek között saját osztályának ballagási meghívóját is ő szerkesztette.

Sok sikert, Laura, Békéscsabán, a Szent Györgyi Albert Technikum és Kollégium grafikus szakán is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában