Békéscsaba

2021.07.04. 15:24

Nagy siker volt a Patrióta nap

Mintegy ezerötszáz-kétezren látogattak el a szombaton második alkalommal megtartott békéscsabai Patrióta Jótékonysági Sport és Családi Napra.

P. G.

20210703 Békéscsaba Patrióta családi nap a tréning centernél Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

A Tréning Centeren életre hívott rendezvénnyel kapcsolatban Bodóczi István, a szervező Patrióta Békéscsaba Egyesület elnöke elmondta, legfőbb céljuknak a helyi fiatalság helyben tartásának ösztönzését tekintik, éppen ezért – ahogy tavaly – idén is a program bevételét a megyeszékhely fiatalságát összefogó diákönkormányzat számára ajánlják fel. Egy éve félmillió forinttal támogatták így a DÖK munkáját.

Az esemény délelőtti részében kispályás fociban és teniszben mérhették össze tudásukat az indulók. Délben az egyesület mindenkit vendégül látott egy kiváló Patrióta Babgulyásra, majd színpadi produkciók következtek. Fellépett Hevesi Imre és Varga Viktor, illetve táncos produkciók is szórakoztatták a megjelenteket.

Délben kiváló Patrióta Babgulyással vendégelték meg a látogatókat /Fotó: Imre György/

Bodóczi István kiemelte, nagyon fontosnak tekintik, hogy a megye társadalmi és gazdasági szereplőivel közösen dolgozzanak elképzeléseik megvalósításáért. Így a szombati rendezvényt is számos támogató, együttműködő partner segítségével valósították meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában