Orosháza

2021.07.20. 11:00

Élőben is követhetők a Születés hete előadásai

A nagy érdeklődésre való tekintettel közösségi oldalán élőben is közvetíti a Születés hete előadásait az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet.

beol.hu

Rengeteg kérdés merül fel szülés előtt minden anyukában és apukában a várandóssággal és a gyermekvállalással kapcsolatban. Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet szülésznőitől olyat is lehet kérdezni, amik otthon tabunak számítanak – olvasható " target="_blank" rel="noopener noreferrer">az intézmény közösségi oldalán.

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet „Családbarát Osztály” elismerést elnyert Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya július 20-án, kedden 15 órától várja a várandós anyukákat és a velük érkező apukákat.

A szakrendelő 3. emeletén található klimatizált sajtóteremben beszélünk a várandósság, vajúdás, szülés során igénybe vehető szolgáltatásokról, bemutatjuk az e téren történt változásokat, újdonságokat. Megismerkedhetnek az Aranyóra jelentőségével, a rooming-in rendszer fontosságával, majd válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Az előadások végén “Prevenció az egészségért várandósság alatt is” címmel kórházunk Egészségfejlesztési Irodájának munkatársai röviden bemutatják az EFI jelenleg elérhető szolgáltatásait és a hamarosan induló programokat.

Az eseményre ide kattintva lehet bejelentkezni Facebookon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában