Magunkért Egymásért Civil Egyesület

2021.06.01. 17:00

Szüreti mulatságot is terveznek az orosházi nyugdíjasok

A Magunkért Egymásért Civil Egyesület tagjai vették birtokba ismét a közösségi ház udvarát a hétvégén. Keller Erika, a civilek vezetője elmondta, megtartották közgyűlésüket is. Számos változást jelentettek be, és ismertették a programtervet. A napot vidám hangulatú szalonnasütés zárta, ahol a tagok jókat beszélgethettek, hiszen hosszú idő óta nem találkoztak egymással. Természetesen a zene sem maradt ki a délutáni kikapcsolódásból.

Cs. I.

A sütögetés közben jókat beszélgettek /A szerző felvétele/

Megtudtuk, a 82 fős taglétszámból negyvenketten résztvevői voltak az eseménynek. A tavalyi gazdasági beszámoló után az idei terveikről beszélt az egyesület elnöke. A nyári kirándulások után szeptemberben szüreti mulatság, októberben a kistérség nyugdíjasait összefogó szeniorbál, novemberben Katalin-bál áll a tervezet sorrendjében.

A sütögetés közben jókat beszélgettek /A szerző felvétele/

Decemberben Mikulás érkezik, majd szilveszterrel zárnák az évet. Terveznek heti rendszerességű klubfoglalkozásokat is. Reményeik szerint a Városi Civil Alap pályázattal, ha nyernek, az őszi programokat még színvonalasabbá tehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában