békéscsaba

2021.06.28. 18:45

Plazmaadással járultak hozzá a gyermekek jólétéhez

A Plazma Center Békéscsaba hétfőn rendezte meg PlazMonday címmel adománygyűjtő napját, melynek célja volt, hogy minél több adomány gyűljön össze a Békés Megyei Szociális Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat számára, ezért minden plazmaadás után 650 forinttal támogatták őket, illetve tárgyi adományokat gyűjtöttek számukra.

V. E.

Fotó: Bencsik_Adam

Sziszák Katalin, a központ és szakszolgálat igazgatója elmondta, sokat jelent számukra a támogatás, hisz azon vannak, hogy megteremtsék a plusz lehetőségeket a gondozottak számára, ebben pedig sokat segítenek az ilyen adományok.

Krajcsó Ágnes a Plazma Center vezetője, Sziszák Katalin, a központ és szakszolgálat igazgatója és Feketéné Kiss Aranka, a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány kuratóriumi elnöke /Fotók: Bencsik Ádám/

Feketéné Kiss Aranka, a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány kuratóriumi elnöke kifejtette, örömmel fogadnak a gyermekek minden jellegű felajánlást. Az összegyűlt pénzből eszközbeszerzést és közös programot terveztek számukra.

Krajcsó Ágnes a Plazma Center vezetője elmondta, intézményük számára a karitatív tevékenységek a kiemelt projekteket szerves részét képezik. Júniusban pedig ismét egy fontos ügy mellé álltak, hiszen a gyermekek segítését és védelmét támogatják. A PlazMonday alkalmából hétfőn a gyermekvédelmi egységnek 200 ezer forintot, továbbá a centrumba érkező tárgyi felajánlásokat adhatták át.

/Fotó: Plazma Center Békéscsaba/

Szabó Rita, a centrum marketing munkatársa kiemelte: júniusban közel 400 ezer forint értékben tudott segíteni a Plazma Center két olyan helyi szervezetnek, melyek elhivatottan dolgoznak azért, hogy jobbá tegyék a gyerekek mindennapjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában