támogatás

2021.06.15. 07:19

Palacsintát kapott az orosházi kórház

Összesen 1600 db Smile amerikai palacsintát kapott a közelmúltban a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet. A puha tésztás, ízletes, krémes töltelékes, azonnal fogyasztható finomságot a gyopárosfürdői Napsugár Hotel tulajdonosai küldték dolgozóknak.

beol.hu

Bazsó József és Halápi Imre bár nem orosháziak, mégis sok szállal kötődnek a városhoz, hiszen hosszú évek óta üzemeltetik Gyopárosfürdőn a Napsugár Hotelt – olvasható a kórház közösségi oldalán.

– Láttuk a kisfilmet, amit a COVID osztályokról készítettek a kórházban, ebben pedig bemutatták, milyen nehéz és áldozatos munkát végeznek a kórházban a járvány alatt. Ez megerősítette bennünk, hogy valamilyen módon támogassuk a kórházat – mondja Bazsó József.

Az adományozók képviseletében Halápi Imre, Szabó Judit és Bazsó József hozta be a sok doboz palacsintát a kórházba /Fotó: Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet/Facebook/

– Mivel a szálloda üzemeltetése mellett a Smile palacsintát gyártó üzemet is mi működtetjük, kézenfekvő volt, hogy amerikai palacsintákat küldünk a dolgozóknak. Korábban a debreceni kórházba is vittünk már ilyen terméket, emellett Orosházán óvodáknak, jótékonységi szervezeteknek is szoktunk belőle adni. Terveink szerint nem ez volt az utolsó alkalom, hogy támogatjuk a kórházat és az ott dolgozókat – tette hozzá Bazsó József.

A Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete orosházi alapszervezetén keresztül minden kórházi és szakrendelői helyre került a palacsintákból – derül ki a bejegyzésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában