Körösnagyharsány

2021.06.05. 09:00

Korlátozott ideig érhető el a postás

 – A postai szolgáltatások munkanapokon 10 óra 20 perctől 14 óra 10 percig érhetők el a helyiek számára. Ebben az időszakban a mobil posta ott áll meg, ahol az erre utaló jelzést kiteszi az ügyfél, illetve 11 és 12 óra között fixen a volt általános iskola épületében érhető el a postás – ismertette Győri Zoltán, Körösnagyharsány polgármestere.

L. B.

Hozzátette: ekkor van lehetőség levelek, csomagok feladására, készpénz felvételére és átutalására, a bankkártya-terminál igénybevételére. Amikor a mobil postás a küldeményen szereplő címhelyen a háznál kézbesíti a postai küldeményeket, a címhelyen tartózkodó ügyfél szintén adhat fel levelet, csomagot, fizethet be csekket.

Elmondta, azért módosult a korábban megszokott rend, mert a postapartner május elejével felmondta a közreműködői szerződését a postával.

Győri Zoltán kiemelte, az elmúlt időszakban többször egyeztetett a Magyar Posta Zrt. helyi vezetőivel, és bízik benne, hogy sikerül olyan megállapodásra jutni, ami leginkább szolgálja a körösnagyharsányiak érdekeit, ő például a házhoz menő mobil postai szolgáltatást tartaná a legmegfelelőbbnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában