Digikomp

2021.06.11. 18:47

Könyvnapot tartottak Békéscsabán

Megnyílt a Békés Megyei Könyvtár szabadtéri könyvtári pontja, a Digikomp pénteken.

V. N.

20210611 Békéscsaba Újra kinyitott a könyvtár DigiKomp mozgó egysége fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Így míg a könyvesboltok új könyveket kínálnak a nyári szabadságok idejére, addig a bibliotéka ezentúl a színház előtti pavilonjánál is biztosít könyvcserélési lehetőséget az arra járóknak. A könyvnappal egybekötött nyitás alkalmából pedig számtalan meglepetéssel is készültek a könyvtár dolgozói a könyvek szerelmeseinek.

– Ezen a napon a Digikompnál ingyenesen iratkozhattak be könyvtárunkba azok az olvasók, akik nem rendelkeztek érvényes könyvtári tagsággal. Emellett a pavilonhoz ellátogatóknak kedvezményes kuponokkal, valamint könyvajándékkal is kedveskedtünk – ismertette Rakonczás Szilvia, a Békés Megyei Könyvtár igazgatója.

Újra kinyitott a könyvtár Digikomp mozgó egysége /Fotó: Bencsik Ádám/

A meglepetések sora itt még messze nem ért véget, hiszen az Ibsen Ház előtt 11 órától Majernyik Szimonetta dedikálta Nem mind arany, ami Férfi avagy kaland(or)ok nem kíméltek című könyvét, majd 14 és 18 óra között Péter Erikával, a Békés megyei Prima-díjas költővel találkozhattak az érdeklődők. 15 órától dr. Sicz György A szőlők rendtartása Békés megyében a XVIII-XIX. században című kötetét mutatták be a könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában