Galériával

2021.06.08. 17:03

Élményközpontú sportnapot tartottak Gyulán

Élményközpontú sportnapot tartottak kedden a gyulai Erkel Ferenc Gimnáziumban az iskola és a Magyar Diáksport Szövetség szervezésében. Zámori Ida, a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium és Kollégium intézményvezetője elmondta, iskolájukban mindig kiemelt szerepet kap a sport.

P. G.

20210608 Gyula Sportnap az Erkel Ferenc Gimnáziumban fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

– Fontosnak tartjuk az egészséges életmódot. Ezt bizonyítja az is, hogy a szeptemberben megrendezett Európai Sportnap után tavasszal is szerveztünk egy „sportünnepet”, egy élményközpontú sportnapot – hangsúlyozta.

Az eseményen adta át a diákolimpián legaktívabb iskolának járó díjat Vincze József, a Magyar Diáksport Szövetség Dél-alföldi Régiójának vezetője a gimnázium igazgatójának. Köszöntötte a megjelenteket Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója és Kónya István, a város alpolgármestere is. A két személyiség egyaránt nagyon sokat tesz a fiatalok sportolásáért, egészséges életmódra neveléséért.

Sportnap az Erkel Ferenc Gimnáziumban /Fotó: Bencsik Ádám/

A rendezvényen a diákok számos területen próbálhatták ki önmagukat: tollaslabdázhattak, röplabdázhattak, focizhattak, sorversenyeken mérhettek össze tudásukat, és bevezetőként a tánc sem hiányozhatott a palettáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában