e-bike

2021.05.15. 12:16

Körös-menti túrával hangolódhatunk a nyárra

Nyárindító programokkal, változatos kínálattal várja az érdeklődőket Magyarország tíz nemzeti parkja. Az akcióhoz a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósága is csatlakozott egy Körös-menti túrával.

N. T.

Forrás: Körös-Maros Nemzeti Park

– A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körös-menti túra e-bike programján az ívesen kanyarodó gáton haladva ártéri erdő kíséri a túrázók útját, ahol a mocsaras részeken mocsári nőszirmok sárga virágainak tömege pompázik. A Hármas-Körös két különösen szép, úgynevezett „szentély-típusú” holtágánál is elidőznek a résztvevők – olvasható az Agrárminisztérium sajtóközleményében.

A május 24-re szervezett túrán való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, amit a Körös-Maros Nemzeti Park honlapján lehet megtenni.

A programon kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alatt érkező 18 év alattiak vehetnek részt. Ennek a meglétét és érvényességét a helyszínen ellenőrzi a túravezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában