Koronavírus Békésben

2021.05.30. 09:27

Keddtől újra látogathatóak a csabai idősek klubjai

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere vasárnapi bejegyzésében számolt be arról, hogy a minap Bátori Zsuzsannával, a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ vezetőjével az idősek nappali ellátásáról egyeztetett.

N. T.

Forrás: Szarvas Péter/Facebook

A " target="_blank" rel="noopener noreferrer">posztból megtudtuk, hogy a jogszabályi keretek lehetőséget teremtettek a fogyatékos és az idős személyek számára a nappali ellátást nyújtó intézmények megnyitására.

– Intézményvezető Asszony és munkatársai felkészültek a járványügyi szabályok betartása mellett az ellátottak fogadására. Az idősek védelme továbbra is elsődleges szempont, ezért az intézményekben fokozottan odafigyelnek a higiéniai szabályok betartására, a fertőtlenítésre – írja Szarvas Péter.

A polgármester hozzátette, hogy a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ elkötelezett az intézmények parkjainak zöldítése ügyében, ezért számos facsemetét és ciprusfélét elültettek az Ady Endre Utcai Idősek Otthona, a Kossuth utcai Idősek Klubja, illetve a Fövenyes Utcai Idősek Klubja területén.

A Kossuth utcai intézményben az egyik gömbkőris elültetésénél Szarvas Péter is felajánlotta segítségét az intézmény dolgozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában